Vinduer og døre

BW Byg er specialister i vinduer og døre, hvor vi har omfattende erfaring med udskiftning og montering. Vi samarbejder med danske leverandører af kvalitetselementer, så der er mulighed for at tilbyde en individuel løsning til enhver stil.

Vinduer og døre spiller en vigtig rolle i ethvert hus, da de har betydning for fremtoningen både på indersiden og på ydersiden. Udefra bidrager døre og vinduer til helhedsindtrykket af husets facade, mens de på indersiden blandt andet er afgørende for lysindfaldet. Der er derfor god grund til at finde en løsning, der opfylder ens individuelle forventninger og behov.

Der findes i dag en række muligheder for forskellige typer vinduer, der tilbyder forskellige fordele. Klassiske vinduer i træ har eksempelvis en gennemført og elegant stil, mens træ/alu-vinduer bevarer det klassiske træ-look på indersiden men samtidig har en praktisk og vedligeholdelsesfri aluminiumbelægning udadtil. I valget af nye døre og vinduer bør man overveje, hvor meget tid man er villig til at bruge på vedligeholdelse, og vælge den rette løsning derudfra.

Samtidig kan en udskiftning af vinduer på mange huse betyde en kontant fordel i form af besparelser på varmeregningen. Det gælder især, hvis de eksisterende vinduer er gamle, utætte eller af andre årsager isolerer dårligt. Moderne lavenergi- og superlavenergiruder kan isolere markant bedre, hvorfor en investering i nye vinduer på sigt kan betale for sig selv.

 

Overvejer du at få udskiftet vinduer, døre eller begge dele? Kontakt BW Byg i dag for en uforpligtende snak om mulighederne.