Solcelleanlæg er de senere år blevet en stadig mere attraktiv mulighed for både erhverv og private, der ønsker at spare på elregningen og samtidig skåne miljøet. Montering af solceller er en tidssvarende løsning, der på sigt betaler for sig selv.

Nu er der rigtig god økonomi i at være miljø- og klimaansvarlig!

Solcelleanlæg, der producerer elektricitet, er en miljø- og klimavenlig investering. Med et solcelleanlæg producerer du din egen strøm til en fast pris.

Dermed undgår du prisstigninger på el i de næste 30 år, som er anlæggets forventede levetid. Hvor stor en del af din elregning, du vil fastfryse, er helt op til dig.

Økonomi er en væsentlig parameter i enhver investering. Det økonomiske element indenfor solcelleanlæg er begrebet "tilbagebetalingstid", som er perioden indtil anlægget har tjent sin investering hjem. Tilbagebetalingstiden afhænger af størrelsen på det enkelte anlæg, anlæggets placering samt den fremtidige el-pris, som historisk er steget ca. 7% årligt. Med et konservativt estimat på en fremtidig stigning i elprisen på kun 6%, ligger tilbagebetalingstiden på vores solcelleanlæg på ca. 6-8 år med de nuværende priser.

https://sveigaard.dk/

Vi mener derfor, at der er rigtig god økonomi i at energirenovere sin bolig ved at installere et moderne og æstetisk solcelleanlæg i god kvalitet.