Firmaprofil

Her hos os har vi en vision om et firma, hvor viden, kvalitet, forståelse og god service er nøgleværdierne. Det handler om at skabe værdi.

Vi er et visionært og dynamisk firma

der tænker og handler på nye og utraditionelle måder, hvorfor vi har viljen og evnen til at gøre en forskel til gavn for vores kunder. Vi bestræber os på at yde en aktiv og gennemarbejdet indsats, så vores kunder kan være sikre på at få de bedste resultater.

Vi har kort sagt en vision om et firma med dig i midten, hvor du får den bedst mulige behandling og løsning på netop dine problemer. Med vores brede og kompetente linje af eksperter, der konstant udbygger deres viden og erfaring, for at være til større hjælp for dig, synes vi at vi er tæt på at nå vores mål.

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Dansk Byggeri er Danmarks erhvervsorganisation for byggeri, anlæg og byggeindustri. Vores medlemskab af Dansk Byggeri betyder, at vores privatkunder omfattet af garantiordningen Byg Garanti. Det giver forbrugerne en sikkerhed for, at projekter udføres professionelt og resultatet er langtidsholdbart.

Som privatkunde hos BW Byg er dine projekter dækket for op til 100.000 kr. (inkl. moms) per byggesag. Ordningen gælder i tre år for synlige fejl og op til 10 år for skjulte fejl.

Læs mere om Byg Garanti.

Vi støtter lokalsporten

BW Byg har en stærk tilknytning til lokalområdet i og omkring Nørre Alslev samt Nykøbing Falster. Vi støtter derfor lokale sportsforeninger og -initiativer for at give dem de bedste muligheder for at skabe et levende sportsmiljø på Falster.

Vi har blandt andet støttet:

BW Byg har desuden støttet Kræftens Bekæmpelse med donationer.

 

Vores kunders interesse er vores fokus

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi glæder os til at komme i gang med dit projekt eller høre om dine idéer.

Send os en mail under kontakt os, eller ring for et uforpligtende tilbud.