BW Byg forhandler gardiner, persienner og markiser fra den danske producent Faber, der tilbyder innovative og tidssvarende løsninger til dine vinduer. Produkterne tager afsæt i den skandinaviske designtradition, og Faber har noget til enhver stil.

Vores samarbejde med Faber giver os endnu bedre mulighed for at give dig en komplet løsning, når du ønsker fornyelse. Hvis du eksempelvis planlægger at få udskiftet døre og vinduer i dit hjem, er det oplagt samtidig at få opsat flotte gardiner eller persienner, der fuldender helhedsindtrykket.

Faber forhandler alle typer gardiner, herunder rullegardiner, lamelgardiner og plisségardiner. De forskellige produkttyper findes i et væld af mønstre, farver og materialer, så du kan få en løsning, der passer til netop din indretningsstil – hvad enten du leder efter en enkel og klassisk løsning eller de nyeste designtrends.

Ønsker du udendørs skygge, eksempelvis i tilknytning til en nybygget terrasse, kan du også overveje at få monteret en markise. Alle Fabers markiser er fremstillet i høj kvalitet, så de effektivt modstår vind og vejr og forbliver flotte i mange år.

Uanset om du søger gardiner, markiser, persienner eller noget helt fjerde, monterer BW Byg naturligvis løsningen professionelt og efterlader dit hjem flot og indbydende.

Ønsker du en smart løsning til dine vinduer, så lad dig inspirere af det alsidige sortiment på Fabers hjemmeside og kontakt os for at høre mere om mulighederne.