BW Byg har stor ekspertise inden for montering af kvalitetsgarageporte fra Crawford. Vi kender de forskellige løsninger og kan derfor rådgive dig om valget af den helt rigtige løsning, der opfylder dine behov og passer til din stil.

Dit personlige præg

Du har hundredvis af muligheder for at give din garageport et personligt præg. Vælg en port, vælg et passende håndtag, vælg din ønskefarve, suppler den nye port med iøjnefaldende vinduer ... Der er (næsten) ingen grænser for fantasien – giv din garageport et personligt præg!

Individuelle farver

Ud over standardfarverne hvid og brun kan vore porte selvfølgelig også leveres i næsten alle specialfarver i henhold til RAL- og NCS-skalaerne (bortset fra metallic og selvlysende farver). Til portoverfladen kan du vælge mellem vores 14 standardfarver og 2 mønsteroverflader i originalkvalitet. Hvis du vil have andre farver, kan du få din nye port lakeret i en RAL- eller NCS-farve efter eget valg.

Døren til porten

På forespørgsel kan vi levere sidedøre og indbyggede døre i samme design og udførelse som porten. Spørg din Crawford forhandler.

Håndtag

Med de nye ergonomiske metalhåndtag får du det hele – komfort, funktionalitet og sikkerhed. Så er det legende let at åbne og lukke porten. Crawford leverer som standard håndtaget i farven silver, dog kan sort, rustfrit stål eller messing også leveres. Selv sikkerheden er allerede integreret. Cylinderen er afdækket og særdeles godt beskyttet i den afrundede låsekasse.

Har du brug for en moderne garageport, og ønsker du en individuel løsning af høj kvalitet? Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.