Totalentreprise

Når det gælder store byggeprojekter, er BW Byg et oplagt valg. Vi har både kapaciteten og de rette samarbejdspartnere til at varetage store projekter inden for eksempelvis nybyggeri og totalrenovering på Lolland, Falster og Sydsjælland.

Vi har i tidernes løb gennemført adskillige opgaver, hvor vi i samarbejde med andre kompetente virksomheder har varetaget større byggeprojekter. Det gælder både projekter med totalrenovering af bygninger, opførelse af tilbygninger samt nybyggeri af huse i lokalområdet.

Vi har desuden også erfaring med offentligt byggeri, idet vi blandt andet har arbejdet med ombygning af en skole i Nykøbing F. Det betyder, at vi har et kendskab til eksempelvis lovkrav i forbindelse med offentlige byggeprojekter.

BW Byg udfører gerne store byggeprojekter i totalentreprise, hvor vi står for tømrerarbejdet og derudover indhenter eventuelle byggetilladelser, kontakter underleverandører og koordinerer håndværkere fra andre byggefag. Det gør hele processen nemmere for dig, idet vi som totalentreprenør følger projektet helt til dørs, uden du skal bekymre dig om projektets enkelte dele.

BW Byg har professionelle samarbejdspartnere i lokalområdet, som vi kan stå inde for, og du kan derfor trygt overlade dit byggeprojekt til os. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit projekt.