Case: Vinduesmontering i Næstved

BW Byg monterede her nye topstyrede vinduer i hvid træ/alu hos vores kunde i Næstved.

”Vi skulle have noget, der var bedre,” siger Børge, da jeg spørger om, hvorfor husets vinduer skulle udskiftes. Husets vinduer var blevet gamle, og derfor besluttede Børge sig for, at han skulle have nogle nye, og kontaktede Jydsk Vindueskompagni. Børge havde før købt hos Jydsk Vindueskompagni og erfaret en god kommunikation, så derfor blev det dem igen. Gennem samtalen faldt valget på træ-alu vinduer – ”så er jeg fri for at male udvendigt,” fortæller Børge.

I oktober 2014 blev det tid til, at de gamle elementer skulle udskiftes med de nye, og her var BW Byg firmaet, der skulle føre tøjlerne. På kort tid fik 70’er-huset monteret sine nye elementer: ”Det gik rigtig fint og som det skulle.”

Børge fortæller om, at en meget ung fyr fra BW Byg var blevet sat på monteringen. Han var rigtig god til at rydde pænt op, og vinduerne var sat i med pæne afslutninger både indvendigt og udvendigt.

Da jeg spørger Børge, om montøren har givet en godt indtryk, griner han og fortæller: ”Han var en rigtig charmetrold, og han forstod at snakke med et par gamle folk som os,” og slutter også af med at kalde monteringen for ”perfekt.”

Efter den unge tømrer var færdig med monteringen, kunne Børge hurtigt mærke fordelene ved de nye vinduer. ”Det trækker ikke ind, og derfor sparer vi på varmen,” siger Børge. Derudover synes han også, at de nye vinduer er nemme at pudse – det sparer tid, og det er lige i Børges ånd.

Om projektet

  • Opgave: Vinduesmontering
  • Produkter: Hvide topstyrede vinduer i træ/alu
  • Sted: 4700 Næstved
  • Udført: Oktober 2014

 

 

BW Byg betjener både Sydsjælland og Lolland-Falster med kompetent tømrerarbejde. Kontakt os, hvis du også drømmer om nye elementer i dit hus.