Case: Udskiftning af vinduer og døre

I dette projekt monterede vi døre og vinduer hos en kunde i Faxe Ladeplads på Østsjælland.

Bo besluttede sig for at få nye vinduer og døre fra Jydsk Vindueskompagni, blandt andet en ny facadedør med sideparti, fordi tidens tand var begyndt at sætte sine spor.

De gamle vinduer og døre var ifølge Bo ved at blive rådne, ”så det var tid”. I den forbindelse var det vigtigt for Bo, at de nye vinduer og døre stilmæssigt passede til hans over 100 år gamle patriciervilla. Bo valgte derfor både sprossevinduer og døre i et klassisk design, for at bevare bygningens oprindelige stil og karakter. Som Bo selv siger, ”det ville være synd at sætte andet i”. Der blev ligeledes valgt hvidt træ som gennemgående materiale, for at være så tro mod husets oprindelige æstetiske udtryk som muligt.

BW Byg stod for monteringen af Bos nye vinduer og døre. Han beskriver dem som ”topprofessionelle”. Monteringen tog de to tømrere ca. 3 dage. På grund af en dør med forkerte mål tog monteringen lidt længere tid end planlagt, men de fik hurtigt rettet op på fejlen og kom med en ny dør.

Bo synes monteringen forløb ”forbløffende hurtigt”, og han føler, at han fik god vejledning i forbindelse med købet af de nye vinduer og døre. Ifølge Bo ”er der ikke noget at sætte en finger på”. Så overordnet set er han meget tilfreds med forløbet og det færdige resultat.

Bos gamle patriciervilla stråler nu igen på ny, og er klar til at modstå det lunefulde danske klima.

Om projektet

  • Opgave: Dør- og vinduesmontering
  • Produkter: Facadedør, terrassedør, sprossede vinduer
  • Sted: 4654 Faxe Ladeplads
  • Udført: August 2014

BW Byg har stor ekspertise med montering af vinduer og døre. Kontakt os, hvis du også drømmer om nye elementer i dit hus.