Case: Udskiftning af vinduer

I dette projekt monterede vi nye sprossevinduer i en større ejendom i Lundby på Sydsjælland.

Når de gamle vinduer ikke længere lever op til både lejer og udlejers krav, er det nødvendigt, at få foretaget en udskiftning. Det var da også præcis det der skete i juli, 2014, da en udlejningsejendom på Sydsjælland fik udskiftet 10 sidehængte 2-fags vinduer med sprosser.

De 10 sprossevinduer fra Jydsk Vindueskompagni blev monteret i hvidt træ, som en større udskiftning af de ældre, rådne vinduer, der hidtil havde prydet ejendommen og efterhånden havde udtjent sin værnepligt. BW Byg sendte i den forbindelse to montører ud til udlejningsejendommen, og al montage var ordnet i løbet af én dags arbejde.

Kunden havde intet negativt at sige om hverken JVK eller BW Byg, og både montagearbejdet og arbejdstiden foregik til kundens tilfredshed på et professionelt og højt niveau. Faktisk har oplevelsen med den professionelle service vist sig så positiv, at udlejer senere på året selv skal have udskiftet vinduer i eget hjem nær Næstved med professionel assistance fra Jydsk Vindueskompagni og BW Byg.

Om projektet

  • Opgave: Vinduesmontering
  • Produkter: Sprossede vinduer
  • Sted: 4750 Lundby, Vordingborg Kommune
  • Udført: Juli 2014

BW Byg har stor erfaring med at montere og udskifte vinduer i alle materialer. Kontakt os, hvis du også har brug for nye vinduer i dit hus.