Case: Terrassedøre og vinduer

BW Byg monterede nye døre og vinduer hos vores kunde i Ringsted. Monteringen fandt sted i flere omgange, hvor der først blev monteret terrassedøre og høje vinduer, hvorefter kunden siden også fik monteret flere vinduer samt ny hoveddør.

Om projektet

  • Opgave: Dør- og vinduesmontering
  • Produkter: Terrassedøre, vinduer, hoveddør
  • Sted: 4100 Ringsted
  • Udført: Fra oktober 2014

Pia valgte sidste år at få monteret en ny terrassedør med sideparti fra Jydsk Vindueskompagni på grund af råd i et sydvendt havedørsparti.

Monteringen blev foretaget af BW Byg og tog ca. 2-3 dage. Der opstod lidt komplikationer i forbindelse med et vindue, som de blev nødt til at skære ud. Pia roser dem dog for at være yderst professionelle i den forbindelse, ”og de satte endda gardinerne op bagefter”.

Pia var så tilfreds med resultatet, at hun besluttede sig for, at de resterende vinduer og døre i huset også skulle skiftes ud. Pia har valgt, at alle døre og vinduer skal være i hvid plast, ”fordi de ikke skal skille sig for meget ud i forhold til de andre huse i området”.

Pia beskriver BW Byg som meget venlige og samarbejdsvillige, og bad specifikt om at få dem ud, da hun besluttede sig for at få skiftet de resterende vinduer og døre i huset. Hun føler, at hun har fået rigtig god vejledning i forbindelse med sit valg af vinduer og døre, og giver BW Byg ”en stor tommelfinger opad”. Samtidig beskriver hun dem som et ”fantastisk godt firma”. Hun roser dem især for deres finish og evne til at levere et godt slutresultat.

Renoveringen er stadig i fuld gang, men Pia er specielt glad for sin nye hoveddør, som hun siger er ”den største forandring”. Samlet set mener Pia ikke, at der er noget at sætte en finger på, hverken i forhold til produktet eller monteringen.

 

BW Byg hjælper med alle typer montageopgaver. Kontakt os, hvis dit hus trænger til fornyelse med f.eks. nye døre og vinduer.