Case: Dør- og vinduesmontering i Roskilde

BW Byg foretog her en større udskiftning af vinduer og døre hos vores kunde i Roskilde.

Gøkhan havde lige købt hus i Roskilde, men huset trængte til en udskiftning af vinduer og døre. Derfor kontaktede han BW Enterprise, som kunne rådgive ham i valget af vinduer og døre.

Da Gøkhans villa ligger tæt på motorvejen, stod det klart efter rådgivningen, at elementerne skulle være med lydglas, som hjælper med lydisolering mod støjen fra motorvejen, hvilket også blev Gøkhans beslutning for alle elementerne.

Herefter tog forløbet ikke lang tid. Her kunne Gøkhan efter noget ventetid på leveringen se sine vinduer og døre blive hurtigt monteret. Montøren gav et rigtig fint indtryk og virkede meget dygtig, hvilket Gøkhan blev meget glad for, pointerer han.

Derudover tilføjer han, at da de erfarede, at der ikke medfulgte tilpasning af vinduerne og kanter dertil, var montøren god til at efterfølgende hjælpe med tilpasninger og de manglende kanter, hvilket blot forbedrede oplevelsen af forløbet.

I villaen blev der blandt andet monteret posthusvinduer, hvor vinduet er delt vandret på midten med mulighed for at åbne vinduesdelen forneden, mens den er fast foroven. Dertil kommer diverse døre, heriblandt en facadedør og en halvdør.

Da halvdøren blev leveret, erfarede man dog, at der var sket en fejl: Halvdøren åbnede den forkerte vej, så den blev taget retur, og han fik en ny, som åbnede den rigtige vej i stedet.
Halvdøren er delt i to med en fyldning i det nederste felt og har glas i det øverste, således at man har mulighed for blot at åbne den øverste del – hvis man f.eks. blot ønsker noget udluftning – eller man kan åbne begge dele og anvende døren som en normal dør.

Selvom man skal trække en vis grad i den øverste halvdel af halvdøren for at lukke den, er Gøkhan meget tilfreds med resultatet, forløbet og rådgivningen, samt forholdet mellem kunden og montøren, som fremstod hjælpsom og professionel gennem hele forløbet.

Nu nyder Gøkhan udsynet fra sin villa med sine nye vinduer og døre, som ikke bare er flotte at se på, men som også bedre lydisolerer støjen fra motorvejen end de forrige vinduer, villaen havde.

Om projektet

  • Opgave: Vindues- og dørmontering
  • Produkter: Døre og vinduer i træ/alu med lydglas
  • Sted: 4000 Roskilde
  • Udført: April/maj 2016

 

BW Byg arbejder også på dele af Østsjælland, herunder i Roskilde. Kontakt os, hvis du har brug for en kompetent byggepartner til dit projekt.