Case: Dør- og vinduesmontering i Hvidovre

Hos vores kunde i Hvidovre monterede BW Byg her en række forskellige vinduer og døre som del af et større udskiftningsprojekt.

Kunden fra Hvidovre stod i sit parcelhus og var ved at være godt træt af de gamle vinduer og døre fra 1976. Elementerne var utætte og svære at åbne og lukke, og derudover var de ikke energimærkede, hvilket kunden gerne ville have, de nye skulle være.

Kunden kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni, og valget faldt hurtigt på lydisolerende vinduer samt facade- og terrassedøre. ”Rådgivningen var god, og det gik godt med at få rettet og tilpasset tingene”. Stilen, som kunden valgte, skulle passe til huset, og derfor faldt valget på blandt andet topstyrede vinduer, som ville holde den røde tråd i parcelhuset.

Efter at kunden havde fået alle sine elementer rettet og tilpasset, blev BW Byg kontaktet, som med stor glæde ville forny parcelhuset i Hvidovre med nye og flotte elementer. Kunden aftalte med BW Byg, at monteringen ville stå færdig i løbet af en uge, og denne aftale blev overholdt. ”Det gik hurtigt”, som kunden udtaler.

Om projektet

  • Opgave: Vindues- og dørmontering
  • Produkter: Døre og vinduer i træ med lydglas
  • Sted: 2650 Hvidovre
  • Udført: Maj 2016

Arkivfoto: Hvide vinduer fra Jydsk Vindueskompagni

 

Både på Sydsjælland og i Storkøbenhavn kan vi udføre tømrerarbejde inden for alle kategorier. Kontakt os, hvis du behøver hjælp til dit næste byggeprojekt.